Viini: Franck Bonvillen Brut Grand Cru -kuohuviini on upea esimerkki Chardonnayn ilmaisusta Champagnessa. Mineralisuus, puhtaus sekä herkullinen liitomainen vivahde erottuvat tästä maukkaasta pullosta, joka on täydellinen aperitiiviksi ja makunystyröiden herättämiseen. Sitruunan, greipin ja vihreän omenan aromit yhdistyvät hienostuneesti erittäin hienoihin kupliin, mikä antaa kokonaisuudelle äärimmäisen miellyttävän ilmavan luonteen. Loistava Blanc de blancs, joka sopii kaikille!
Vuosisadalla, jolloin Alfred Bonville osti ensimmäiset palstat vuonna 1900. 1930-luvulta eteenpäin seikkailu saa vakavampia piirteitä, ja perhe ostaa viinitilan Avizesta, muutaman kilometrin eteläpuolelta Épernayta. Franck Bonville liittyy isänsä seuraan tilalla. Isä kehittää menestyksekkäästi toimintaa ja lanseeraa erityisesti ensimmäiset Bonville-nimiset pullot vuonna 1945.
Tilavuus: 75cl
Tyyppi: Kuohuviini
Annossuhde: Brut (6.7g/L)
Rypäle: 100% Chardonnay
AOC: Champagne Grand Cru
Säilytys: Juotavaksi heti ja säilytettävä vuoteen 2030 asti
Tarjoilulämpötila: 8-10°C
Luonnollinen viini alkuperäisestä rypälelajikkeesta ja omaperäisestä valmistusmenetelmästä. Kuka sanoo paremmin?
Yksinkertaisesti Braucol, se on tuoretta vadelmaa ja kaunis mausteinen rakenne: kurkuma, kumina ja pieni määrä tonkapapua.
Tuottaja:DOMAINE D'ESCAUSSES
Alue:GAILLAC
Sijainti:LÄNTEINEN RANSKA
Väri:Punainen
Rypälelajikkeet:Braucol
Viljelytapa:Luomuviljelyyn siirtyminen
Luonne:kevyt / hedelmäinen
Tilavuus:75cl
Rikkipitoisuus:erittäin vähän tai ei lainkaan rikkipitoista
Vuosikerta:2019
Vignoble : Täysin Burgundin eteläosassa, Beaujolais'n rajalla, nimialue ylittää kylän alueen. Saint-Vérandin kylässä on "d", mutta nimessä ei ole, koska se kerätään kuudelta kylältä. Se on peräisin vuodesta 1971, ja se on toiseksi viimeinen nimitys, joka on myönnetty Mâconnais'n alueella.
Viticulture :
Maa : Jurakauden kalkkikivi, joka jatkaa Côte-d'Orin kalkkikivikerroksia, ihanteellinen Chardonnay'lle.
Istutustiheys : 8 500 taimea/hehtaari.
Leikkaus : Guyot.
Sadonkorjuu : Käsin.
Sato : 55–65 hl/ha, mikä mahdollistaa rypäleiden paljastaa terroirin vivahteet.
Viininvalmistus : Erittäin hidas puristus, jotta hedelmä säilyy. Viimeisen puristuksen mehuja ei säilytetä.
Kypsytys : Säiliössä 6–8 kuukautta. Koko prosessin ajan päätökset tehdään pääasiassa maistelujen perusteella. Nämä tiedot täydentävät luonnollisesti tekniset analyysit. Kuten koko tilan viinien kohdalla.
S100% valmistettu korkealaatuisesta portugalilaisesta korkista ja ympäristöystävällisistä materiaaleista.
Tämä kaulakoru on suunniteltu edustamaan portugalilaista auringonvaloa ja lämmintä säätä, joka mahdollistaa korkin kasvamisen niin korkealaatuisena kuivilla mailla.
Riipus on kultapinnoitettu ja siinä on käsin leikattuja pieniä ja erittäin pieniä ympyröitä portugalilaisesta korkista.
Ketju on kultapintaisesta ruostumattomasta teräksestä, 18 tuuman (45 cm) kokoinen (se voi vaihdella hieman mittausten vuoksi).
Mukautetun ketjun koon osalta, ole hyvä ja ota yhteyttä minuun.
Pääominaisuudet:
- Allergiaystävällinen
- Kevyt
- Vegaaninen
- Ei eläinten nahkaa käytetty tai testattu
- Yhtään puuta ei vahingoitettu prosessissa
- Luomu
- Kestävä
- Kestävä
- Eettinen koru
- Käsintehty